Video 12/11/2018

JIMTOF 2018: It was a great success for Iemca

Prapa
 • Video
  MAESTRO 80 NO LIMITS at MECSPE Round, square, hexagonal bars and a productivity increase of 50%! Discover the potential of our bar feeder by asking our experts. From tomorrow you can find us at MECSPE, Hall 3 Booth C13!
  27.03.2019
 • Video
  BI-MU Milano 2018 has given us many satisfactions. Relive the tradeshow on the IEMCA stand!
  17.10.2018
 • Video
  Another brand new IEMCA application is now available: the Open Access Bundle Magazine for Boss bar feeders! Achieve maximum productivity by saving space.
  19.07.2018
 • Video
  4 Production sites. 8 Branches. 550 People. More than 100.000 bar feeders installed worldwide. Just one, amazing, company.
  05.07.2018
 • Video
  "IEMCA është pikërisht ajo që prisja: nja fabrikë me cilësi të lartë që prodhon një produkt me cilësi të lartë." Ja çfarë thotë Jason Nicholson, MD @ Unicut Precision Ltd, për stabilimentin dhe produktet tona në intervistën e mëposhtme⬇️. Faleminderit për besimin tuaj. Është kënaqësi të punojmë me ju!
  25.06.2018