• Iemca HPC
  • Iemca 60 Anni
  • Iemca Industry 4.0
  • Iemca Slide 01
  • Iemca Slide 02
  • Iemca Slide 03
  • Iemca Slide 04
  • Iemca slide 05
  • Iemca Slide 06
Iemca është ndërmarje lider botërore në prodhimin e karikatorëve automatik të barave

I pari karikator automatik i barave në botë u prodhua në Faenza në vitin 1961 nga IEMCA


Kemi gamën më të madhe të merkatos së karikatorëve të barave dhe me një grup prej 500 personash zgjidhim problemet e klientëve në gjithë botën

Shko te prodhimet

Lajmet te fundit & ndodhjet