Elite 220 Wet

Zgjidhja për makina me prerje lazër

Elite 220 WET është një karikatorë i automatizuar me preçizion të lartë për bara me diametër nga 2 deri në 20 mm, i përshtatshëm për përdorim në makina me prerje me rreze lazër e për torno me aks të lëvizshëm te përshtatshme për prerje me lazër. Punon tuba me gjatësi nga 450 deri në 3700 mm. Elite, është një karikatorë i llojeve të ndryshme i thjeshtë në përdorim i saktë dhe i shpejtë, është projektuar dhe prodhuar për të kënaqur kërkesat e atyre që kërkojnë preçizion maksimal dhe besim, perzgjedhje te: kujdesshëme për bara të holla, lehtësi në ndryshimin e proçesit të punës, garanci për papërthyeshmërinë edhe në punët më të komplikuara.

➜ Elite 220 Wet is INDUSTRY 4.0